Echt resultaat behalen

Bewegen in combinatie met gezonde voeding en leefstijlonderhoud zorgt voor het beste resultaat. Onze Personal Trainers zorgen voor effectieve en afwisselende trainingsmethodes die zorgen voor de meest snelle en zichtbare resultaten. Daarnaast zijn onze Personal Trainers een kei in het motiveren van mensen zodat ze doorzetten, blijven trainen en uiteindelijk hun doelen bereiken.

Wat kun je verwachten van de Personal Trainer?
Een Personal Trainer helpt je om je beweegdoelstelling te behalen en staat je bij met zijn advies. Onze trainers worden dan ook vaak gezien als bron van inspiratie. Hun taak is het beste te omschrijven als: het geven van veilige, effectieve, individuele trainingen.

Betrokken bij je persoonlijke welzijn

Onze Personal Trainers zijn betrokken bij je persoonlijke welzijn. Zo proberen ze je samen met onze andere specialisten bijvoorbeeld te helpen stoppen met roken of stellen een dieet samen om je doelstellingen makkelijker te kunnen halen.

Al onze Personal Trainers hebben een geregistreerde opleiding gevolgd, dan wel aangevuld met medische fitness- en/of leefstijlmodules en/of voedingsopleiding.

Maak kennis met Personal Training

Benieuwd of personal training iets voor jou is? Start dan nu met een gratis en vrijblijvende intake. Laat je gegevens achter op deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

  Kies hieronder je vestiging:

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  “Voor het eerst sport ik met een duidelijk doel voor ogen en ga ik net een stapje verder dan ik alleen zou doen. Het zijn zware trainingen die veel voldoening geven!”
  Nadine - Tilburg
  “De trainers van Imotivate zijn allemaal even vriendelijk en weten je altijd weer te motiveren om je grenzen steeds een beetje te verleggen. ”
  Kitty - Lage Zwaluwe
  “Door het enthousiasme van trainer Pim blijf ik scherp en gefocussed om mijn doel niet uit het oog te verliezen!”
  Linda - Breda