Maak kennis met personal training!

Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met personal training bij Imotivate? Maak dan gebruik van ons Intro Pack. Deze kennismaking bestaat uit twee sessies en kost je slechts € 25,-.

Sessie 1: 30 minuten
Tijdens deze sessie maak je kennis met je personal trainer en onze werkwijze. Je krijgt inzicht in hoe een eventueel stappenplan eruit ziet. Natuurlijk is er tijdens dit gesprek ook ruimte voor vragen.
Je hebt hier geen sportkleding voor nodig.

Sessie 2: 60 minuten
Tijdens sessie 2 van ons Intro Pack ervaar je hoe personal training er in de praktijk aan toegaat. Je krijgt één-op-één training van een gecertificeerde personal trainer en na afloop is er ruimte voor vragen.

Het Intro Pack is volledig vrijblijvend. Na afloop is het aan jou om te bepalen of je doorgaat met personal training.

Meld je hier aan:

  Kies hieronder je vestiging:

  Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het veilig opslaan en verwerken van je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  “"Ik zie mijn lichaam niet alleen veranderen, sporten maakt me een ander persoon. Ik heb meer energie, ik slaap beter, ik word zelfverzekerder en misschien nog wel het belangrijkste: ik ben sporten LEUK gaan vinden!"”
  Joey - Breda
  “Voor het eerst sport ik met een duidelijk doel voor ogen en ga ik net een stapje verder dan ik alleen zou doen. Het zijn zware trainingen die veel voldoening geven!”
  Nadine - Tilburg
  “De trainers van Imotivate zijn allemaal even vriendelijk en weten je altijd weer te motiveren om je grenzen steeds een beetje te verleggen. ”
  Kitty - Lage Zwaluwe
  “Door het enthousiasme van trainer Pim blijf ik scherp en gefocussed om mijn doel niet uit het oog te verliezen!”
  Linda - Breda