Verbeter de kwaliteit van je leven

De missie van onze personal trainers is je helpen je fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Om de maximale potentie van je eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. Oftewel: de kwaliteit van je leven verbeteren.

De personal trainer heeft als doel de maximale potentie van je eigen lichaam en gezondheid te vergroten. Samen met jou zorgen zij voor een betere gezondheid, lichaamsgewicht en fitheid.

Vraag hier een gratis intake aan
Werkwijze Imotivate

Op basis van je doelen en wensen, stellen we samen met jou een persoonlijk plan op. Dat omvat 4 essentiële pijlers van fitheid:

1) Training
2) Voeding
3) Motivatie/mindset
4) Lifestyle

De balans tussen effectiviteit en leefbaarheid
Voordat je start met personal training is het belangrijk dat je je doelen en wensen ook daadwerkelijk behaalt. Daarom zoeken we samen met jou naar een balans tussen effectiviteit en leefbaarheid.

We zorgen voor een behapbaar traject en stellen tussendoelen op. Zo werk je stap voor stap naar je doel toe en blijf je gemotiveerd.

Vraag hier een gratis intake aan
“"Ik zie mijn lichaam niet alleen veranderen, sporten maakt me een ander persoon. Ik heb meer energie, ik slaap beter, ik word zelfverzekerder en misschien nog wel het belangrijkste: ik ben sporten LEUK gaan vinden!"”
Joey - Breda
“Voor het eerst sport ik met een duidelijk doel voor ogen en ga ik net een stapje verder dan ik alleen zou doen. Het zijn zware trainingen die veel voldoening geven!”
Nadine - Tilburg
“De trainers van Imotivate zijn allemaal even vriendelijk en weten je altijd weer te motiveren om je grenzen steeds een beetje te verleggen. ”
Kitty - Lage Zwaluwe
“Door het enthousiasme van trainer Pim blijf ik scherp en gefocussed om mijn doel niet uit het oog te verliezen!”
Linda - Breda