Resultaat behalen staat centraal

De Imotivate personal trainer helpt je om jouw doelstelling te behalen en staat je bij met advies over voeding, training, motivatie en leefstijl. Resultaat behalen staat hierbij centraal.

Personal training gaat verder dan alleen maar trainen. Onze personal trainers zijn betrokken bij je persoonlijke welzijn. Zo proberen ze je samen met onze andere specialisten bijvoorbeeld te helpen stoppen met roken of stellen ze een dieet samen om je doelstellingen makkelijker te kunnen behalen.

Vraag hier een gratis intake aan
Meer dan alleen één-op-één training

Al onze personal trainers hebben een geregistreerde opleiding gevolgd, dan wel aangevuld met medische fitness, leefstijlmodules, een voedingsopleiding of de studie fysiotherapie.

Naast één-op-één begeleiding kun je bij Imotivate terecht voor small group training, bootcamps, groepslessen en meer!

Vraag hier een gratis intake aan
“"Ik zie mijn lichaam niet alleen veranderen, sporten maakt me een ander persoon. Ik heb meer energie, ik slaap beter, ik word zelfverzekerder en misschien nog wel het belangrijkste: ik ben sporten LEUK gaan vinden!"”
Joey - Breda
“Voor het eerst sport ik met een duidelijk doel voor ogen en ga ik net een stapje verder dan ik alleen zou doen. Het zijn zware trainingen die veel voldoening geven!”
Nadine - Tilburg
“De trainers van Imotivate zijn allemaal even vriendelijk en weten je altijd weer te motiveren om je grenzen steeds een beetje te verleggen. ”
Kitty - Lage Zwaluwe
“Door het enthousiasme van trainer Pim blijf ik scherp en gefocussed om mijn doel niet uit het oog te verliezen!”
Linda - Breda