Een leefstijlplan op maat

De Imotivate leefstijlcoaches zijn specialist op het gebied van gedragsverandering en maken in overleg met jou een persoonlijk leefstijlplan. Het doel van dit plan is je te leren om jezelf een gezonde leefstijl aan te wennen en dit ook vol te houden. Het veranderen van je leefstijl is namelijk moeilijk genoeg en vraagt veel inzet en motivatie.

Vraag hier een gratis intake aan
BRAVO methode

Imotivate helpt je hierbij door middel van de BRAVO methode. Deze methode maakt je bewust van je huidige leefstijl en helpt je met verbeterpunten. BRAVO staat voor:

✔ Bewegen
✔ Roken
✔ Alcohol
✔ Voeding
✔ Ontspanning

Vraag hier een gratis intake aan
“"Ik zie mijn lichaam niet alleen veranderen, sporten maakt me een ander persoon. Ik heb meer energie, ik slaap beter, ik word zelfverzekerder en misschien nog wel het belangrijkste: ik ben sporten LEUK gaan vinden!"”
Joey - Breda
“Voor het eerst sport ik met een duidelijk doel voor ogen en ga ik net een stapje verder dan ik alleen zou doen. Het zijn zware trainingen die veel voldoening geven!”
Nadine - Tilburg
“De trainers van Imotivate zijn allemaal even vriendelijk en weten je altijd weer te motiveren om je grenzen steeds een beetje te verleggen. ”
Kitty - Lage Zwaluwe
“Door het enthousiasme van trainer Pim blijf ik scherp en gefocussed om mijn doel niet uit het oog te verliezen!”
Linda - Breda