Dyon van Hugten

Dyon van Hugten

Personal Trainer
dyon@imotivate.nl

Wie ben ik?

Een personal trainer die staat voor resultaatgericht werken. Samen met jou zal ik een leuk, maar effectief traject maken om tot jouw persoonlijke doelstelling te komen. In dit traject houd ik ervan om me bezig te houden met het totaalplaatje van jou als persoon. Laten we samen zorgen voor die ‘fitchanger’ en jouw algemene dagelijks leven beter maken.

Wat is mijn achtergrond?
Ik ben altijd al met sport bezig geweest. Van teamsporten als basketbal en voetbal tot individuele sporten als tennis en hardlopen. Afgestudeerd Beweginigsdeskundige aan HBO Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Daarna een specialisatie gedaan tot Strength & Conditioning coach via NSCA (USA).

De afgelopen jaren ben ik in deze rol actief geweest binnen een Basketball Academy en Sportcentrum Papendal met verschillende nationale programma’s. Op dit moment ben ik veel bezig met het maken van foutenanalyses in specifieke sportbewegingen. Zodoende ben ik goed in staat om jou doelbewuste tips en oefenstof te geven om beter te worden binnen je sport of beweegvorm.

Mijn specialiteiten:

✔ Bewegings- en loopanalyse
✔ Basistechniek in kracht- en coördinatietraining
✔ Sportspecifieke kracht en uithoudingsvermogen
✔ Leefstijlcoaching

Quote:
Stop waiting for things to happen, go out and make them happen!